Glamglow Gravitity mud mask

Goede skincare is super belangrijk voor een mooie gezonde huid met een glow, een gezichtsmasker is een grote helper om een gezonde huid te hebben en te houden. Vandaag test ik de Gravity mud mask van Glamglow.
Glamglow is alweer een tijdje te koop in Nederand en het assortiment is aardig gegroeid.

Gravity mud is een zilver kleurig masker (super tof!), en extreem vloeibaar.
Dit is was Glamglow zelf zegt over het masker:
GlamGlow Gravity Mud Firming Treatment is een onmiddelijk straktrekkende en verstevigende behandeling. Na gebruik zullen het gezicht, de nek en decolleté er zichtbaar strakker uitzien. Deze innovatieve formule verandert van wit naar chroom terwijl geconcentreerde ingrediënten, als vizitight en lunarlift, de contouren van de huid laten stralen en verstevigen. Het masker kan er gemakkelijk afgetrokken worden om de huid een strakker en liftend gevoel te geven. Voor een supersexy stralende huid!

Mijn huid voor het gebruik van de Glamglow gravitiy mud mask:

Tijd voor het masker


Wow dat is nog eens zilver! Ik zet ondertussen even mijn timer van me telefoon.

Mijn huid na gebruik van het gravity mud mask

Het liftende van het masker en het straktrekken dat moet je in mijn ogen een beetje met een korreltje zout nemen, het zorgt er zeker voor dat je poriën wat strakker zijn. Ik ben zelf 20 jaar, dus niet heel erg last van fijne lijntje of rimpels dus dit is lastig te testen. Het peel off effect is echt super prettig, en werkt ook erg snel. Meestal laat ik het masker er 20-30 min intrekken, en daarna trek ik het masker er van af en dat werkt erg fijn. Mijn huid voelt daarna een stuk steviger en zachter aan, en ik zie aan mijn poriën heel goed dat ze een stuk minder opvallen en daar is dit masker echt geweldig voor. Het is zeker geen vochtinbrengend masker want dat belooft het ook niet, maar voor een mooie strakke huid met onzichtbare poriën is dit masker echt heel erg fijn.
Inmiddels heb ik dit masker al een maand in gebruik, en ik wil echt niet meer anders. Na elke behandeling zie ik dat mijn poriën steeds minder gaan opvallen, en vooral make-up zit zoveel mooier en vooral egaler.

Het Glamglow gravity mud mask is exclusief te koop bij Douglas

2 opmerkingen

  1. Lijkt me erg handig, het kleurtje is ook wel heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja is ideaal voor een makkelijk masker waarmee je niet te veel tijd kwijt wilt zijn, Tof he!

      Verwijderen