Mac Nutcracker Sweet peach face compact


De kerstdagen zijn niet meer zover van ons vandaan, en dat betekend dat ook Mac de kerstcollectie dit jaar weer in een nieuw jasje steekt.


Dit jaar is de Mac kerstcollectie geïnspireerd op Candy cane's, zelf vind ik de verpakking echt super cute. Het is schattig door de kleuren maar toch ook weer, classy door de geborduurde voorkant.


Als je het palette opent zie je een mooie spiegel, en twee poeders. Waarvan een een extra dimension highlither, en de andere poeder is een extra dimension blush. 

Toen ik deze face compact bestelde was het de launch op de website, en had ik geluk dat deze werd gerestocked. Ik twijfelde ook welke ik wilde van de twee, want er is ook een copper versie. Maar voor mijn huidskleur denk ik dat deze mooier zou staan.


Geswatched links Tutu & rechts At dusk

Hier heb ik de twee poeder geswatched op mijn arm, je ziet gelijk dat de highlither TuTu echt heel mooi pigment heeft. Het is een frisse koele beige kleur, ik denk bij heel veel looks erg mooi. De blush is in de kleur At dusk, en hele mooie oud roze kleur. De blush is subtieler dan de highlither qua pigment, dat vind ik persoonlijk niet zo erg omdat ik van een wat subtielere blush houdt met een knallende highlither.

Ik ben heel erg benieuw hoe dat deze uitpakt om mijn wangen!


Vooral de blush vind ik er mooi, de perfecte subtiele oud roze kleur waar ik van houdt.
De highlither valt een beetje tegen, hij is niet slecht gepigmenteerd maar ik houdt gewoon van iets meer glow. Zoals de Becca champagne pop highlither, die shined gewoon iets meer.

Ik vind de face compact echt super leuk, ben zo blij dat ik deze heb gescoord. 
En heel eerlijk wie wilt er niet zo'n prachtige face compact onder de kerstboom.

Welke producten heb jij gescoord, van de Mac Nutcrackers collectie?

2 opmerkingen