Annytude lashes


Lashes of nepwimpers, ze worden steeds populairder en komen in zoveel soorten en maten. Maar met Annytude heb je glamour in handbereik.Ik heb drie paar van deze prachtige lashes besteld en ze waren de volgende dag al binnen, echt super fijn en zo leuk verpakt in een holografic envelop met bubbeltjes plastic.


Het prachtige merk Annytude is het prachtige bedrijf van An knook, youtube queen & lashes girl. Ze maakt prachtige looks en gebruikt daarin ook haar eigen lashes en heeft inmiddels een behoorlijk assortiment beschikbaar in haar webshop.


Ik koos voor de nieuwste stijl Bossy en de andere stijlen Wary en Feisty.


De prachtige Wary lashes zijn extreem mooie fladderde wimpers en zijn heel mooi uitgewaaid, de wimpers voelen allemaal super zacht aan en zijn fijn om te dragen.Hier kun je perfect het effect van de Wary lashes zien, i'm in LOVE


De Bossy lashes zijn een nieuwe stijl in het assortiment van Annytude, ze zijn lekker vol van dikte en mooi van volume.

In deze video draag ik de stijl Bossy.


Last BUT not least de Feisty lashes, dit is denk ik mijn favoriet. Stiekem vind ik ze allemaal prachtig maar deze zijn het meest natuurlijk bij mijn eigen wimpers, waardoor ik deze beauty's ook everyday kan dragen.Bij deze look draag ik de Feisty lashes en zie je hoe natuurljk ze bij mijn wimpers vallen.


Ik ben zwaar enthousiast over deze prachtige lashes, en vind dat echt iedereen deze beauty's moet proberen.

Daarom heb ik een verassing voor jullie met de code: Charmaine 
krijg je korting op je gehele bestelling bij Annytude.


Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over deze geweldige ontdekking net als ik, en ik ben zeker van plan er nog veel meer te gaan proberen.


2 opmerkingen

 1. Top! Heel erg mooie wimpers! Love it. VInd het ook heel belangrijk dat ze synthetisch zijn.

  -xo sara
  https://peachystories.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze zijn echt super fijn, ik gebruik ze in bijna al mijn instagram looks.
   -xoxo-

   Verwijderen