Urban Decay X Gwen Stefani lente collectie 2016


Dat ik mega mega mega, Urban Decay fan ben is jullie vast niet ontgaan. En sinds het merk weer in nederland is, ben ik weer volop aan snuffelen naar nieuwe producten. Afgelopen kerst had Gwen Stefani al een prachtig palette samen met Urban Decay, en nu komen ze begin Februari met een prachtige collectie. 
De volgende producten zijn van februari 2016 exclusief te koop bij de Urban Decay counters, en online bij iciparisxl:





UD Gwen Stefani blush palette €45,00 met daarin de kleuren Cherry (satijnglanzend lichtroze), Angel (glanzend nude-champagne), Hush (medium roze met gouden glans), Easy (dieproze met gouden glans), LO-FI (zacht mat brons) en OC (zachtroze met perzik-kleurig accent) 




















UD Gwen Stefani lipstick €24,70 EX-GIRLFRIEND (glanzend nude-roze met roze glinstering) & 714 (mega matte felrood)





















UD Gwen Stefani lipstick €24,70 FIREBIRD (crèmig diep fuchsia) & ROCK STEADY (crèmig diep wijnrood)





















UD Gwen Stefani lipstick €24,70 WONDERLAND (crèmig donker roze-rood)  & SPIDERWEB (crèmig satijnglanzend rood)







UD Gwen Stefani 24/7 Glide-on lip pencil €20,40 in EX-GIRLFRIEND (nude-roze), 714 (klassiek rood) WONDERLAND (donker roze-rood), FIREBIRD (diep fuchsia-roze) & ROCK STEADY (bloed-rood)


Brow Box €36,40 met twee wenkbrauwpoeders, een wax, een mini-pincet en 2 schuine kwastjes om de poeders & wax aan te brengen. En...er zit zelfs een vergrotend spiegeltje in de Brow Box!


Wauw wat een prachtige collectie is dit zeg, vooral het blus palette staat boven aan mijn wishlist. De lipsticks vind ik er ook echt gorgeous uit zien, en ik ben zelf erg van van de lipsticks. Het wenkbrauw kitje vind ik een leuke toevoeging aan de collectie, want wat je ook draagt wenkbrauwen moeten altijd goed zitten toch.

Deze collectie is dus vanaf februari 2016 te koop, in de Urban Decay counters en op de site van Iciparisxl. Wat vind jij het leukste artikel uit deze collectie, en welke ga jij sowieso kopen??

Geen opmerkingen

Een reactie posten