Makeupgeek oogschaduw's: 2de bestelling:


En daar zijn we weer, ik deed een tweede bestelling bij Beautybay. Omdat alle oogschaduws me zo goed waren bevallen, kijk je mee welke ik nu gekocht heb.

 Starry eyed(foiled):
Dit is  een folie eyeshadow. En wauw wat is deze mooi, de glans en het pigment van deze kleur is echt prachtig. Whimsical(foiled):
 en dat is eigenlijk de koele versie van Starry eyed. En ook deze is echt prachtig, als je opzoek bent naar een koele highlither voor in je binnenste ooghoek hoef je niet meer verder te zoeken.


Bitten(original)
Een van de meest populaire kleuren van makeupgeek, en ik begrijp waarom. Dit is de perfecte kleur om je look iets donkerder te maken, als je niet gelijk een smokey look wilt.
Maar als je deze kleur goed aanzet met bijvoorbeeld Steampunk op het ooglid, dan heb je ook echt een hele mooie smokey look.

 Envy(original):
Wow wat leek deze kleur in de pan veel op Secret garden, maar gelukkig is de kleur daadwerkelijk wel anders. Eigenlijk zou je kunnen zeggen de matte versie van Secret garden, en daarom ook echt super in combinatie samen.

Creme brûlée(original): 
Ook al zo'n populaire en mooi kleur dit is echt zo'n goeie meng kleur, vooral met bruine ogen en een mooie warme kleur zoals Starry eyed oh I love it!!
Bada bing(original):
Deze kleur kwam eigenlijk last minute in mijn mondje, is niet echt heel bijzonder. Maar wel mooi wederom als mengkleur, vooral in combinatie met Bitten of Steampunk doet de kleur het erg goed.

Cupcake(original):
Wauw wat is dit een toffe oud roze kleur, erg mooi in combinatie met Whimsical. En zo'n kleur heb ik serieus gewoon echt niet in me collectie, dus dat is zeker bijzonder

En hier zie je de switches van links naar recht:
Starry eyed, Whimsical, Bitten, Envy, Creme brûlée, Bada bing, Cupcake
 
En dit zijn de swatches met flits, en vooral de foiled eyeshadows zijn echt super mooi. Bitten is ook behoorlijk gepigmenteerd, en de andere kleuren zijn gelukkig goed op te bouwen.

En zo ziet mijn Z-palette er op het moment uit, hij word steeds voller en we zijn bijna op de helft.
Ik ben alweer benieuwd wat er in mijn volgende bestelling zal zitten, en welke nieuwe ontdekkingen ik daarmee zal doen.


Veel liefs Charmaine

2 opmerkingen