Douglas Beauty System Radiance Mask


Lekkere en effectieve maskertjes voor een goede prijs, ik ga er naar opzoek.
En begon bij de Douglas.Het masker is verpakt in een plastic kuipje, het ziet er daardoor ook wat goedkoper uit.
Maar neemt bijna geen ruimte in beslag, en dat vind ik ook wel erg prettig.

Dit is wat Douglas zelf zegt over het masker:
Dit verzorgende gezichtsmasker Radiance Mask van Douglas Beauty System, voorziet de vermoeide en bleke huid van energie en zorgt voor glans. Het gezichtsmasker bevat lichtreflecterende deeltjes die zorgen voor een stralende en egale teint. Daarnaast bevat het masker vitamine B3 en hyaluronzuur, die de vochtbalans van de huid op peil houdt. Vrij van parabenen en minerale olie. 


Er zit best wel een flinke hoeveelheid in dit masker, ik zou zeggen gebruik dit masker met een vriendin of je moeder samen. De verpakking kun je lastig hergebruiken als er nog wat overblijft en dat is zonde, zelf heb ik het bovenkantje er voorzichtig weer opgedrukt. Maar ik ga deze wel snel weer gebruiken, want anders komt er te veel lucht bij en droogt het uit. Zonde!

Mijn huid momenteel gaat de goede kant op, hier en daar een puistje en de een wat roder dan de ander helaas.


Let's go!Het masker heeft een beetje een yoghurt achtig substantie waardoor het heel makkelijk aanbrengt, en een beetje een verkoeling geeft aan mijn huid. In het begin (vooral rondom mijn neus) ging het een beetje prikkelen, maar niet op een vervelende manier. En dit is mijn huid na het masker


Voor de €2,95 die je voor dit masker betaald, ben ik zeer positief. Het is goed om te zien dat mijn roodheden een stuk minder zijn, en mijn huid heeft een mooie glow. Qua hydratatie kunnen we natuurlijk voor die €2,95 niet heel veel verwachten, het is ook niet een hydrateerend masker. Want daarin is het een beetje minder, maar wat het masker belooft. Dat doet ie ook, en ik zie echt duidelijk mijn huid meer stralen en het doffe is een stuk minder.

Een aanrader voor een leuke prijs!
Exclusief te koop bij Douglas
voor €2,95.

Welk masker zou jij graag willen dat ik ga testen, laat het beneden weten in de reactie's en wie weet test ik die binnenkort uitgebreid voor je uit.

2 opmerkingen

  1. wat handig dat het in zo'n kuipje zit. ik vind dat in die zakjes altijd zo'n gesmeer. dit klinkt als een fijn masker! leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt super handig, echt een aanrader voor de kleine prijs. Dankje wel -xx-

      Verwijderen