Dior Addict lip sugar scrub


Een lipscrub en lipbalsem in een, die je lippen super zacht zou moeten maken. Dat klinkt veel belovend.



De lipscrub komt in dezelfde verpakking als de lipglow, een erg mooie luxe verpakking.



Als je de dop eraf draait, dan zie je al gauw dat het niet zomaar een balsem is. Er zit een soort suikerscrub laagje over en door de stick heen. Ziet er zeer veelbelovend uit.


Dit is wat Dior zelf zegt over de lip sugar lip scrub:
Alle make-up artiesten weten dat gezonde, gehydrateerde lippen de sleutel zijn tot optimale kleur impact. De Backstage Pro innovatie, Lip Sugar Scrub van Dior is een exfoliërende en verzorgende stick met korreltjes suiker die weg smelten voor ongelofelijk zachte en natuurlijk glanzende lippen die voelen als nieuw.


Tijd om het uit te testen, dit zijn mijn "naakte" lippen. En ook al even niet meer gescrubd, zelf heb ik niet vaak last van velletjes of hele droge lippen.


Je gebruikt de stick dus in een keer op je lippen, en brengt het aan zoals een lipbalsem.
Je voelt bij het aanbrengen de suikscrub over je lippen heen gaan.


En dit is na, ik zie dat mijn lippen echt shinen. veel minder droog dat allereerst, echt verzorgd ziet het eruit maar ze shinen ook echt. De balsem is ook niet te vet, waardoor je gewoon hierna met je lipstick eroverheen kan en dat is wel echt een pluspunt.

Wat een gaaf product, echt een luxe om je scrub en je balsem in een keer te kunnen doen. Vooral doordat je gewoon daarna weer verder kunt met je make-up, zodat je niet heel veel tijd hoeft te nemen voor het verzorgen van je lippen.

Het is mijn nieuwe favoriet geworden op het gebied van lipverzorging, het is snel maar zeker effectief. En ik gebruik het als stap voor mijn lipstick/lippotlood, als mijn lippen gescrubd moeten worden of aan de drogen kant zijn.

De Dior addict lip sugar scrub is o.a te koop bij Douglas.
En de prijs is €37,95.


2 opmerkingen

  1. Ik heb heel vaak last van droge lippen. Deze lipstick + scrub is ideaal! Ik ga hem ook een keer uitproberen <3 - https://esseremoda.nl/dkny-tempted-eau-blush-acqua-colonia-white-peach-coriander/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk, ben heel blij dat ik je hiermee heb kunne helpen.
      -xxx-

      Verwijderen