STARSKIN - de Artist FX Auto-Patting Makeup ApplicatorIn een reeks nieuwe beauty lanceringen voor dit jaar, lanceert het innovatieve beautymerk STARSKIN de Artist FX Auto-Patting Makeup Applicator. Een eerste stap  van beauty apparatuur voor in huis. 
Een airbrushed uitziende huid is nu binnen handbereik. STARSKIN 's Artist FX is een makkelijk te gebruiken, automatische make-up applicator geïnspireerd op de professionele patting technieken van de make-up artiesten van de sterren. Het innovatieve beauty apparaat is ontworpen naar de vorm van een kabuki kwast en reproduceert de veelgebruikte technieken van de make-up artiesten. De 4.800 pats per minuut zorgen ervoor dat foundations, poeders of serums vlekkeloos worden aangebracht en er een langdurige dekking ontstaat.
De Artist FXTM wordt geleverd met drie verwisselbare opzetstukken: een professionele Rubycell Puff voor vloeibare foundation, poeder, BB- en CC crème. De Silicon Puff is voor compacte crème foundation en vloeibare blush en de Ceramic Stone kan worden gebruikt voor het inmasseren van crèmes en serums, waardoor deze beter door de huid worden opgenomen.
Lichtgewicht, draagbaar en eenvoudig te gebruiken. Dit compacte device biedt een zeer effectieve en hygiënische manier om beautyproducten aan te brengen. Volledig oplaadbaar, inclusief een USB oplaadstation voor het gemakkelijk opladen.


 STARSKIN®’s Artist FXTM Auto Patting Makeup Applicator (€99.95) is geproduceerd in Korea en is vanaf mei 2016 in Nederland verkrijgbaar.

Geen opmerkingen

Een reactie posten