Abercrombie & Fitch First Instinct eau de parfum


Ook Abercrombie & fitch komt met een dames geur, zou deze net zo verleidelijk zijn als het merk zelf.
In navolging van de introductie van First Instinct Men, presenteert Abercrombie & Fitch met trots de damesparfum 'First Instinct' for Women. First Instinct for Women is tegelijkertijd speels, vrouwelijk en aantrekkelijk. Met een sensuele opening van zongekuste magnoliabloemen in combinatie met de schil van een verkwikkende grapefruit ontwaken de zintuigen, terwijl passiefruit een zoete, dauwachtige helderheid toevoegt. 

Wilde oranjebloesem borduurt verder op het schitterende bloemenspoor, terwijl vlinderorchidee vermengd met exotische waterlelie het hart van het parfum afronden. Vrouwelijkheid wordt sensueel en betoverend. Amber wordt verwarmd door de contrasterende combinatie van romige tonkabonen en aantrekkelijke musk. Het zorgt voor een spoor van ongedwongen verleiding. First Instinct’ for Women; betoverend en sensueel, gecreëerd voor de vrouw die haar intuïtie volgt.

De flacon is vrij minimalistisch en strak, maar wel met een vrouwelijke touch door de roze kleur. Echt een beetje een unisex look vind ik, maar wel op een zachte manier.

De geur opent heel warm en klein beetje zoet door de bloemenextracten, deze word daarna steeds iets zwaarder maar blijft vrij zoet. Na een paar minuten ruik je vooral de passiefruit er doorheen komen en die houdt ook aan, en af en toe ruik je tussen door ook de musk.

Een bijzondere parfum vind ik het niet echt, als ik heel eerlijk ben. Maar wel een parfum die heel veel vrouwen gaan waarderen denk ik, een zoete maar toch aanwezige parfum die een frisse fruitige touch geeft. Echt een parfum voor de vrouw die sportief is, maar wel van vrouwelijk en zacht houdt.


30ml: €45,45.
50ml: 65,65.
100ml: 85,85

Abercrombie & Fitch First Instinct eau de parfum is exclusief verkrijgbaar bij Douglas

Geen opmerkingen

Een reactie posten