NYX ombré blush - Nude to me


Een echt blush meisje, nee dat ben ik niet. 
Maar deze blush van Nyx, is wel echt een pareltje hoor.De verpakking van deze blush is ook echt zo mooi, een mooie classic zwart doosje met spiegel (pluspunt). En dan die prachtige ombré overloop in de blush, i love it!


Er is een behoorlijk assortiment beschikbaar van deze ombré blushes, maar liefst 8 kleuren. Van neon tot mooie blosjes. 


Hierboven zie je de kleuren die er beschikbaar zijn van de ombré blushes.


De kleur nude to me sprak me echt gelijk aan, een kleur die je een mooie bronzy cheek geeft. Op de swatch zie je dat de onderste kleur best ietsje donkerder is, en bovenin wat lichter blend. Ik kies daarom vaak ook meer voor ze te mengen, en mee bovenin product te pakken.


Let's go!


En hier zie je de blush op mijn wangen, het maakt me gelijk zoveel meer wakker ofso. Echt een mooie bronzy cheek krijg ik van deze kleur, en inmiddels gebruik ik deze blush elke dag zo mooi vind ik hem bij mijn huid.

Echt wat een ontdekking is dit zeg, toen ik deze blush kocht in de Nyx store was het meer dat ik deze kocht voor een review. Maar nu is het gewoon mijn nieuwe favoriet geworden wauw, echt een onwijze aanrader als je van een mooie neutrale blush houdt.

De Nyx ombré blush is te koop bij de Nyx store's 
voor de prijs van €10,49.

2 opmerkingen

  1. Vind die ombre blushes zo mooi! Deze staat je heel verfrissend! Pretty <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat staat tie je prachtig! Als geen blush meisje zeg ik voortaan blush dragen! Je krijgt zoveel meer definitie in je gezicht. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen