Nyx Liquid suede set | Cherry skies, Soft-spoken, VintageLiquid lipsticks, ze zijn nu al niet meer weg te denken uit je make-up favorites. En ook Nyx heeft een mega assortiment, vandaag test ik voor jullie 3 kleuren van de Liquid suède lijn.In de Nyx store heb je een heleboel leuke setjes te koop, en ook van de liquid suède zijn er een aantal kleuren te koop. Ik viel meteen als een blok voor deze drie kleuren.


De verpakking is zo cute, je kunt goed de kleur zien op de verpakking en de dop is een soort diamant.


Van links naar rechts:
Cherry skies - Vintage - Soft spokenHier even een close-up van de applicator, die is een lange dough applicator en dit werkt heel fijn met de formule van de liquid suède.


Soft spoken:

mijn persoonlijke favoriet, een super super super mooie oud roze nude kleur.
Brengt heel fijn aan door de applicator en als ie een beetje is opgedroogd blijft ie zeker een paar uur mooi zitten. Ze drogen niet uit, en blijven mooi glanzend en dat vind ik zelf erg fijn.


Vintage:
Dit vind ik toch zo'n toffe kleur, en de naam is ook echt perfect. Want deze kleur geeft mij ook echt een beetje die vintage feeling, een mooie diepe kleur maar toch nog wel everyday te dragen vind ik.Cherry skies:

Een super mooie diepe bordeaux rode kleur, echt perfect voor de dagen dat je een vampy look wilt. En deze rood blijft ook echt top zitten, echt ideaal.

Ik ben zo onwijs blij met deze set van de Nyx Liquid suède, ik wil er denk ik nog wel meer. De kleurkeuze is ook heel tof, ze hebben mooie nude tinten maar ook echt vibrant colors.

Deze set van Nyx is te koop bij de Nyx store in Amsterdam


1 opmerking

  1. Ik vind deze Liquid Suède lijn ook heel tof! Ik heb de kleur Tea & Cookies en die vind ik echt geweldig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen