Benefit real tempting threesome


Benefit het merk wat vooral bekend staat om haar they're real lijn.Laatst was ik in de Douglas in Gorinchem aan het kijken bij het Benefit schap, en zocht iets om te gaan reviewen. En ik stuite op deze kit van Benefit.

Benefit real tempting threesome €25,-Hier in zitten 3 producten uit de They're real lijn.De remover(mini), om zowel de eyeliner en de mascara zo goed mogelijk weg te halen zonder je wimpers te  beschadigen.

De they're real eyeliner is het enige full size product uit deze set, en tevens ook het belangrijkste product.En als laatste de they're real mascara(mini), een van mijn persoonlijke favorieten mascara's


Dit is hoe de eyeliner er geswatched op mijn hand uit ziet, wat me gelijk opviel is dat het niet zozeer een vloeibare eyeliner is maar een soort vloeibaar potlood. En dat verbaaste me best wel, omdat ik een vloeibare eyeliner had verwacht.


Het was best wel even een karwei om te wennen aan deze eyeliner en, er een mooie winged liner mee te kunnen maken. Wat me opvalt is dat je al gauw een wat dikkere lijn krijgt dus het is echt wel even oefenen met de eyeliner, verder is de eyeliner wel echt pik en pik zwart en blijft ie heel goed zitten.
Dus als ik alle +/- op elkaar afweeg ben ik toch wel erg positief over de eyeliner, en vind het ook wel tof weer een keer een andere manier van eyeliner zetten aan te leren.


Hier zie je goed het verschil wat de producten doen.

Voor - na met de eyeliner en de They're real mascara.


Echt een super leuke kit van Benefit met mooie producten erin, vooral de eyeliner was voor mij een nieuwe maar een goeie ontdekking. En ik kijk nu al uit naar het volgende product wat ik ga testen van Benefit, want wauw wat is dit toch een prachtig merk.

Wat is jou lievelings eyeliner??


1 opmerking