Colourpop lippie stix TGIF, OUT OF SYNC ,MOSHPIT


Colourpop een prachtig merk, ik test het uit!


Via Anneloes van Beautycloud, kon ik deze 3 prachtige lippiestix van Colourpop aan mijn collectie toevoegen. Maar voor ze mochten shinen in mijn stash, moesten ze natuurlijk eerst even uitgebreid getest worden.

Ik heb dus drie kleuren, een nude een roze en een bruine rood. Waarom zulke diversiteit in kleur, nou zo kan ik kijken of ze allemaal dezelfde kwaliteit beloven. 
En ik vind de verpakking ook zo tof, lekker basic met een holografic tekst.


Van links naar rechts:
TGIF,Moshpit,Out of syncWe beginnen met de knalrood, wauw wat is TGIF een prachtige kleur zeg. Eerlijk ik heb deze ook al het meest op gehad van alle drie de kleuren, dus dat wil wel wat zeggen. 
De lippiestix brengen fijn aan, en droge semi-matte op.
En eigenlijk is dit perfect, zo blijft de houdbaarheid langer en de kleur toch intens.Moshpit is een nude kleur, die nijgt naar bruin. Ik zelf vind hem best aan de bruine kant, en het is dus echt de vraag of je dit staat. Bij mezelf vind ik het opzicht niet lelijk, maar ik denk dat het mijn look niet extra versterkt. Ook wederom een fijne houdbaarheid, en ook deze brengt weer erg fijn aan.

UPDATE: Dit is echt me nieuwe lievelings, lipstick.
En tot slot HOT PINK, want wauw wat knalt deze kleur van me scherm af zeg. Als je van roze houdt, en een beetje lef hebt. Dan is Out of sync echt jou kleur, ik vind deze kleur echt geweldig. En wil zeker in de zomer deze kleur lekker veel gaan dragen, want stiekem vind ik deze nog niet echt geschikt voor deze tijd van het jaar.


Oke, mocht het nog niet duidelijk zijn. Ik ben echt verliefd op Colourpop, en wil er nog veeeeel meer van gaan proberen. Want wauw wat een tof merk, en zulke toffe kleuren echt niet normaal.

Colourpop is niet te koop in Nederland want verzend alleen naar Amerika, hopelijk veranderd dit ooit nog.

Ik zou zeggen op naar nog veel meer Colourpop!

Heb jij al producten van Colourpop? En welke kleur spreekt jou het meeste aan? Laat het beneden achter in de reacties.4 opmerkingen

  1. Jaaa mooi zijn ze he! Ik heb ook een colourpop stash binnen en ben er zo blij mee :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er super uit wat een toffe kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen