Inglot AMC pigments

Inglot, een heel fijn visagiste merk. Maar wow wat heb ik er eigenlijk al veel van zeg, vandaag test ik twee van de nieuwe kleuren van de pigment collectie.
Er zit netjes een zwart doosje om heen, en op de zijkanten staat de kleur. Ik heb nummer 117&119, het was een cadeautje van me ouders. Maar ze hebben wel de twee mooiste kleuren uitgekozen.


De collectie bestaat uit vijf kleuren, en is bij elke Inglot counter te koop.We beginnen met de kleur 117, een beetje een licht turquoise kleur met een minty glans. In het potje ziet de kleur er heel gaaf uit, maar hoe zou de kleur er op mijn hand uitzien.

Allereerst heb ik een swatch gemaakt alleen van de pigment zelf, daarna heb ik een swatch gemaakt met de duraline. En omdat pigments op een donkere ondergrond soms meer tot ze recht komen, heb ik de kleur ook over een zwarte kleur heen aangebracht en dit overigens zonder duraline.

Wat me opvalt is dat de kleur lichter is dan lijkt in het potje, en over de zwarte kleur heen word het een hele toffe donkere turquoise.

Deze foto is gemaakt met flits, en hier zie je heel goed hoe de kleuren eruit springen.
Ik vind het echt een hele toffe kleur, en ben er erg blij mee.
Verder met de volgende kleur, dit is 119 en deze kleur is best bijzonder. De basis lijkt bruin, en er zit een rosé gouden glans doorheen. Ik ben benieuwd naar de swatches, en hoe deze kleur overkomt op een zwarte ondergrond.
Deze kleur is een stuk meer basic dan 117, maar vooral met de duraline komt de rosé gouden glans er super mooi uit. En ook over de zwarte basis doet deze kleur het erg goed, hoe tof is het een smokey look te maken en dan deze kleur op het midden van je ooglid wauw.

En hier zie je de kleuren met flits, je ziet dat hoe meer licht deze kleur opvangt hoe lichter roze achtig de kleur word. Maar ook deze kleur is echt heel tof, om je look net dat beetje meer te geven.
Nog even terug komende bij duraline, dit is een soort gel achtig product met een pipetje. Dat er voor zorgt dat je pigments beter hechten aan de huid, en het is ook nog eens heel zuinig. Duraline kan je ook kopen bij Inglot, en als je je eerste Inglot pigment koopt raad ik je aan duraline erbij te kopen.
Ik heb dit flesje inmiddels al bijna 1 jaar, en nog steeds lijkt het of er niks uit is.
Echt een aanrader!De inglot pigments kosten €14,00 per stuk
en de duraline kost €10,00.

Ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe pigment, echt weer een toevoeging aan mijn stash.
Heb jij al een Inglot pigment in je collectie, en welke kleur heb jij??
laten me weten beneden in de reacties.

4 opmerkingen