TAG: 15 dingen die niemand vraagt

Laatst zat ik een beetje te googlen naar leuke tag's en toen kwam ik deze tegen, gekke vragen daar ben ik altijd heel goed in bij andere. Zullen we is kijken of ik ze zelf ook kan beantwoorden??1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht, ik moet er niet aan denken snachts wakker te worden, van het gepiep van de scharnieren van de kast brrrr.2. Neem je mini flesjes shampoo e.d. mee uit hotels?
Nee, zelf heb ik echt meer dan genoeg shampoo dus gun ik het liever de mensen in het hotel die niet zoveel spullen thuis hebben.
3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, misschien erg braaf dit hoor maar als klein kind kwam ik weinig buiten. Computeren en met de barbie's spelen was veel meer iets voor mij.

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Plannen is een relatief begrip, lijstjes zitten meer in mijn hoofd dan op papier. Dus nee eigenlijk niet, maar wel gebruik ik de app Wunderlist om alles te checken dat ik niks vergeten ben.
5. Heb je sproeten?
Beetje, niet echt heel erg oppvallen. Maar in de zomer krijg ik rondom mijn neus wel, een paar kleine sproetjes.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Whihihi, deze vraag ging ik gelijk van blozen. Ik ben namelijk echt geen fan van plassen op andere plekken dan wc's, toen ik  een jaar of 4 was ging ik met mijn ouders met de auto naar Spanje en halverwege stopte we bij een benzine station in Frankrijk. En ik moest naar het toilet dus ik daar naar toe, en ik kom in een hokje en kijk naar beneden en zie een gat in de vloer. Niet wetende wat ik er mee moest, liep ik terug naar me moeder en vertelde haar dat de wc gestolen was. Gelukkig he ik maar een keer in zo'n gat moeten plassen want brr wat was dat vervelend zeg, en even terug komende op de vraag ja helaas wel dat was 2 jaar geleden op vakantie in Griekenland tijdens het rondrijden in de bergen
7. Hoe groot is je bed?
220cm x 240cm, ja ik weet het een flink bed. Qua lengte heb ik sowieso een lang bed nodig, met mijn 1,90 lengte. En dit was ons oude logeer bed, en nu is het mijn heerlijke bedje, en wauw wat ben ik blij met mijn grote bed helemaal voor mij alleen. 
P.s dit is uiteraard niet mijn bed maar wauw, was het mijn bed maar.8. Ben je lui?
Oepsie, nu weten jullie het. Lui ja beetje wel, ik vind heerlijk hangen op mijn bedje toch wel echt heel lekker hoor.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Nee, op dit moment durf ik te zeggen dat ik gelukkig ben. Een nieuwe baan, nieuwe opleiding, nieuwe blog en mijn familie en vrienden om mij heen. Meer heb ik niet te wensen op dit moment,
10. Kauw je op potloden en pennen?
Iel, nee . Toen ik in groep 4 zat hadden wij een jongen bij ons in de klas die dat graag deed op zijn vulpennen, en op een dag kauwde hij zo hard dat zijn hele mond vol zat met inkt en daarna heeft hij nooit meer op zijn pennen gekauwd.
11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, ik had wel een aantal vrienden van me die op scouting zaten. Maar het was echt niks voor mij.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Ja, en daar schaam ik me niet voor. Vooral disney films of oude series van vroeger die dan langskomen op Netflix, daar word ik toch altijd weer blij van en voel ik me toch weer even kind door.
13. Tel je de treden als je de trap oploopt?
Hihi als kind deed ik dat wel eens, en het niet op alle delen van de stoep mogen staan of slalommen door paaltjes. Maar tegenwoordig heb ik andere dingen waar ik me op focus.


14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Nee, Zonder muziek blijf ik stok stijf staan of zitten. Maar als er een goeie beat op staat, dan ga ik lekker los hoor.
15. Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?
Ja zeker, maar dat zal ook wel moeten. Want ik vraag me af of de examinator het anders zou pikken, als ik dood leuk zou zeggen dat ik het niet wist.

De auteur van deze tag is onbekend, via via heb ik de tag gevonden. Als je het leuk vindt, kun je de tag hieronder invullen in de reacties of op je eigen blog!

1 opmerking

  1. 15 dingen die niemand vraagt...de examinator zou zeggen jongedame..heb je dat nog niet geleerd om je oliepijl te controleren :p

    BeantwoordenVerwijderen