Mac viva glam Arina Grande lipstick

Het is tijd voor de leukste periode van het jaar, voor alle Mac fans. Namelijk de release van de nieuwe Viva glam lipstick, met deze keer niemand minder dan Ariana Grande


Het is tot nu toe al een heel hard lopende collectie, want Ariana Grande telt nogal wat fans. Er zit ook een lipglass in deze collectie met een lichtroze kleur, met heel veel shimmer. Maar ik ga lekker gewaagd, en ga deze keer alleen voor de lipstick.

Hier zie je de promo video van de collectie, echt zo tof gemaakt.


En dit is hoe de lipstick er dan uit ziet, in de huls lijkt ie echt zwart gewoon. De verpakking is zoals alle Viva glam lipsticks zwart met rood, en een handtekening van Ariana Grande. 
Ik was heel benieuwd of de kleur nou echt zo donker was, als in de huls lijkt.

Mac Viva glam Ariana Grande lipstick €19,50


Hier is de lipstick ligt geswatched op mijn arm, en het valt eigelijk best wel mee hoe donker de lipstick is. Tuurlijk is ie vrij heftig, maar zeker niet zwart.
Maar staat ie ook mooi, en is ie ook fijn??

De lipstick deed me erg denken aan Urban Decay shame(rechts), maar op de foto kun je zien dat die meer rood is. Mocht je dus liever een rood achtige tint willen, is Shame een goeie vergelijkbare lipstick. Alleen Shame is niet matte, en juist heel zacht op je lippen.
De kleur van de lipstick is echt super mooi, ik hou heel erg van zulk soort kleuren. Het enige nadeel is dat de lipstick een beetje in de lijntjes trekt, dus een lippotlood is wel een muts of de lip base van Mac. En ook zie ik goed op deze foto, dat de plekjes op me lippen waar het wat droger is daar gaat de lipstick iets vellen. Maar als je gewoon even je lippen scrubt van te voren, wat ik dus niet gedaan had. Dan zit de lipstick en super mooi op, en blijft hij gewoon 3/4 mooi zitten.


Oke het is duidelijk, ik ben verliefd op deze nieuwe lipstick. De kleur is echt zo tof, helemaal van deze tijd. Hij blijft super lang zitten, en is niet droog en dat vind ik zelf er fijn. De lipstick is dus niet volledig matte maar ook niet mega glimmend, al word er wel gezegd dat ie matte zou zijn.


Koop je een MAC Viva Glam product, dan steun je het MAC Aids Funds. Het volledige aankoopbedrag gaat daar naartoe. 

MAC Viva Glam Ariana Grande is vanaf 5 februari te koop bij alle MAC verkooppunten, maar kun je nu al online hier kopen.
2 opmerkingen

  1. Reacties
    1. Ja ben er ook echt verliefd op geworden, zodra ik donkere lipstick op wil doen is het deze!

      Verwijderen